Kantoorinrichting - Design & Build

Gepubliceerd jan. 23, 23
8 min read

Kantoorinrichting - Kantoormeubilair

Cablemanagement is met recht een hot issue in kantoorruimten. Loshangende snoeren en kabels vormen een grote bron van ergernis op de werkvloer en leveren niet zelden gevaar op. Onze elegante cablemanagement oplossingen dragen bij aan een opgeruimde, veilige werkplek, door robuuste en onzichtbare verbindingen voor adapters, snoeren en stekkerdozen te creëren.

Hieronder vallen ergonomische producten die zorgen voor de benodigde fysieke ontspanning om zo comfortabel en efficiënt mogelijk te werken. Bureau vanderis dealer van gerenommeerde merken, waaronder Vitra, Kartell, Herman Miller en nog veel meer. Ons aanbod omvat een inspirerende collectie hoogstaande interieurproducten. Kortom, met onze kantoormeubelen hebben we alles in huis voor de juiste kantooroprichting op maat.

Die bestel je bij Inofec! Ga je een nieuw kantoor of werkplek inrichten of wil je het bestaande kantoormeubilair vervangen? Voor nieuwe kantoormeubelen of bijvoorbeeld horecameubelen ben je bij Inofec aan het juiste adres! Bij ons vind je alles voor een nieuwe kantoorinrichting. Van tafels en stoelen tot kasten en accessoires: wij leveren het allemaal! Ook voor schoolmeubilair ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat ons de perfecte leverancier van jouw nieuwe kantoorinrichting maakt? Dat leggen we graag aan je uit! Inofec is een warm familiebedrijf met meer dan 35 jaar aan ervaring in het inrichten van kantoren, scholen, overheidsinstanties, horecagelegenheden en sportverenigingen. Bij ons staat vanaf de oprichting de klant centraal: jij dus.

Kantoorinrichting Tilburg

Ook voor onze interne klanten, onze medewerkers, wordt goed gezorgd. Samen streven we ernaar om steeds weer datgene te leveren dat het beste aansluit bij de wensen en behoeften van jou als klant. Moderne thuiswerkplek. We proberen steeds opnieuw jouw verwachtingen te overtreffen en je te verrassen met kantoorinrichting op maat. Dat doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften, zodat we die op de beste manier kunnen invullen.

Denk hierbij aan de hoogte van je bureautafel, de zithoogte van je bureaustoel of de zitdiepte van je bureaustoel. Het loont dus om te investeren in goed meubilair. Wanneer je kiest voor kantoormeubilair dat voldoet aan de NEN- of NPR-norm, weet je zeker dat je goed kantoormeubilair hebt uitgezocht. Kies bijvoorbeeld voor een van onze NPR-bureaustoelen.

Een groot deel van onze slimme collectie kantoormeubilair staat hier opgesteld, zodat je zelf de producten kunt zien en ervaren. Het kan er op de foto nog zo mooi uitzien, soms heb je gewoon de behoefte om de kantoormeubels in het echt te zien. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt.

Ook ons team van bezorgers weet jou als geen ander te ontzorgen. Alle kantoormeubelen worden namelijk gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd. Dus geen gedoe met ingewikkelde montagehandleidingen of ontbrekende onderdelen. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe meubilair netjes op de juiste plaats wordt gezet. Als alles op zijn plek staat, nemen we alle verpakkingen mee retour.

Nieuw Kantoormeubilair

Bovendien leveren we kantoorinrichting door heel Nederland. Of je nu met je kantoor in Breda, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Zwolle of Groningen zit, niets is ons te gek (5 tips voor een modern kantoorinrichting). We durven alleen de Waddenzee niet over te steken… Om jou te overtuigen van de kwaliteit van onze kantoormeubelen geven we je maar liefst 2 jaar garantie op alle producten.

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Of u nu een hotel opent in Rotterdam of een kantoor in Amsterdam; wij geven advies op maat en leveren door heel Nederland. Wij adviseren u graag over het belang van de algehele ambiance, akoestiek en brandveiligheid in uw kantoorinrichting.

Arbo BureaustoelBureaustoel Thuiswerkplek

Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting! - Kantoorinrichting - Van ontwerp tot realisatie.

Office Projects is een totaalleverancier voor kantoorinrichtingen. Omdat we merkonafhankelijk zijn en altijd zullen blijven, kunnen we advies op maat geven voor elke werkomgeving. Zo hebben we een oplossing voor iedere ruimte. Bijna geen ruimte is zo veranderlijk als de moderne kantoorruimte. Maar een aantal elementen van het kantoor blijft altijd belangrijk: goede werkplekken, prettige kleuren, een goed klimaat en een fijne akoestiek.

Laat Je Kantoor Ontwerpen Door Dé Specialist

Een van de belangrijkste elementen voor ieder kantoor is de kantoorstoel. Wilt u lichamelijke klachten van uw personeel voorkomen met een goede zithouding, dan is het belangrijk dat zij werken vanuit een ergonomische kantoorstoel. Zo’n stoel is goed af te stellen op verschillende manieren. Zo kunnen de zithoogte, de zitdiepte, de lendesteun en de rugleuning aangepast worden.

De hele dag zitten is niet gezond. Daarom raden we altijd aan om zitten en staan op een werkdag met elkaar te combineren. Te lang staan is namelijk, net zoals te lang zitten, niet goed voor het lichaam. Daarom is de combinatie van beide perfect. Met een zit-sta bureau voorkom je rugklachten doordat er een betere verdeling is tussen de wervels in de onderrug.

Kantoorinrichting - Specialist In InterieurKantoorinrichting - Ontwerp Tot Realisatie Op Maat

Het advies is om niet langer dan één uur achter elkaar staand te werken. Het afwisselen van de houding is goed voor het bevorderen van de concentratie. Een andere reden om zit-sta bureaus aan te schaffen is dat het veelvoorkomende ziektes voorkomt. Met de juiste balans tussen zitten en staan is de kans op hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes type-2 aanzienlijk kleiner.

Tegenwoordig is het industriële kantoordesign helemaal ‘in’. Maar deze kantoren hebben wel één groot probleem: ze zijn een akoestisch drama op de werkvloer. Dit heeft een enorme invloed op de concentratie en zelfs het welzijn van uw werknemers. Iedereen die in een ruimte met een slechte akoestiek heeft gewerkt, kan dit beamen.

Hoe Creëer Je Met De Juiste Kantoormeubelen Een Sfeervol Kantoor

Zo kunnen uw medewerkers weer prettig werken met een verhoogde concentratie. Het is dan ook een goed idee om de situatie te laten analyseren en u te laten adviseren over de meest gepaste oplossingen voor jouw kantoor. Een opgeruimde ruimte zorgt voor een opgeruimd hoofd. Andersom is het ook zo dat een rommelige ruimte minder lekker is om in te werken.

Daarnaast zijn er ook andere goede redenen om uw kabels op een professionele manier weg te werken, door middel van kabelmanagement - Kantoormeubelen Breda. Er kan bijvoorbeeld beter worden schoongemaakt, er is altijd voldoende toegang tot stroom en data en u voorkomt kortsluitings- en struikelgevaar. Genoeg redenen om de kabels op een professionele manier te verwerken dus.

New Kantoor is een ontwerp & realisatie bureau dat al ruim 30 jaar gespecialiseerd is in turnkey projectinrichting. We nemen het gehele traject van uw projectinrichting en kantoor design uit handen; van het ontwerp tot en met de oplevering en altijd binnen budget én voor deadline. Eén adres voor uw nieuwe kantoor.

De Totaaloplossing Voor Uw Kantoorinrichting - Kantoor & KopieBureaustoel Thuiswerkplek

Het creëren van een werkomgeving en een merkbeleving kan en moet in onze ogen onderdeel zijn van de bedrijfsstrategie. Graag gaat New, Kantoor deze uitdaging samen met u aan. Wij zijn experts, helpen en ontzorgen u en uw organisatie op alle gewenste vlakken. Dit doen wij altijd in samenwerking met u (Kantoorinrichting op maat - maatwerk interieurbouw).

Kantoorinrichting - Design & Build

Nieuw KantoormeubilairLaat Je Kantoor Ontwerpen Door Dé SpecialistBureaustoel voor het gamen Een gamestoel biedt extra comfort en geeft ondersteuning op de juiste plekken. Onze gamestoelen zijn verstelbaar waardoor je de stoel helemaal aan kan passen naar jouw lichaam. Onze gamestoelen zijn, functioneel, ergonomisch en duurzaam. Je game zal nooit meer hetzelfde zijn.

In veel gevallen is er geen bureaustoel en zitten werknemers op een stoel die onvoldoende ondersteuning biedt. Veel mensen denken: ‘ah die paar weken overleef ik wel.’ Inmiddels zijn die weken, maanden geworden en is de verwachting dat thuiswerken steeds meer geaccepteerd gaat worden in het bedrijfsleven.

Een goede ergonomische bureaustoel voorkomt klachten. Sterker nog: het gebruik van een goede ergonomische bureaustoel verhelpt bestaande klachten ook! Uit ervaring weten we dat er veel gezondheidswinst valt te behalen als de werkhouding gecorrigeerd wordt. Het inzetten van een ergonomische bureaustoel bij de bestrijding van nekklachten of (lage) rugklachten leidt vaak tot grote successen.


We kijken bij het vormen van een advies ook naar je werkzaamheden en taken. Daarbij observeren we je houding tijdens het gebruik van de stoel. Het kunnen handhaven van een juiste zithouding is het uitgangspunt bij het vormen van een advies voor de best passende ergonomische bureaustoel.


De term “ergonomie” speelt een steeds belangrijkere rol in de werkomgeving. Het beschrijft de aanpassing van arbeidsmiddelen aan de omstandigheden van het menselijk organisme. Nog maar enkele decennia geleden bepaalden machines het gedrag in het werkproces – zelfs op kantoor.


De ideale bureaustoel voor o.a. thuiswerkers en kantoorruimtes. De bureaustoel is ergonomische vormgegeven. Dit zorgt voor de perfecte zithouding en voorkomt hierdoor rugklachten die vaak veroorzaakt worden door lang- en/of verkeerd zitten. Deze bureaustoel is van hoge kwaliteit en biedt een volwassen persoon een goede ondersteuning. Dit maakt uw werk een stuk comfortabeler en aangenamer!


Voel je de leuning en lendensteun in je rug? Verstel anders waar nodig. Vaak zit aan de linkerkant een hendel waarmee je de bewegelijkheid van je stoel bepaalt. Licht naar voren gekanteld, lekker naar achter leunend of juist gefixeerd. Goed om te bedenken: hoe meer beweging, hoe beter. Of zorg voor een goede afwisseling.

Bureaustoel. De zitneig zorgt ervoor dat u nog meer een open hoek aanhoudt bij het zitten aan een bureau. Dit wordt door de meeste mensen als aangenaam ervaren. Zeker rug patiënten en zwangere vrouwen hebben baat bij een zitneig, maar vanuit ook preventief oogpunt heeft men baat bij een zitneig of zogenaamde positieve zithouding.


Vier van de vijf mensen heeft weleens last van rugpijn. Bij sommigen wordt dit veroorzaakt door te slappe spieren, bij anderen door overbelasting. Maar de meeste mensen hebben lage rugklachten die ontstaan door te veel zitten in een verkeerde zithouding. Zo staat de wervelkolom niet in een natuurlijke houding en wordt deze verkeerd belast. Dit leidt op den duur tot rugpijn of spit. Een goede zithouding en een goede stoel voor rugklachten kan dus enorm veel pijn verhelpen en voorkomen.


Ergonomische kantoorinrichting

Bureaustoel Den-Bosch

Goede bureaustoel

Ergonomische thuiswerkplek

Instelbare bureaustoel

Thuiswerkplek

Ergonomische bureaumeubelen

Nieuw kantoormeubilair

Bureaumeubelen

Kantoormeubelen Eindhoven

Nieuwe kantoorinrichting

In het definitieve kantoor ontwerp helpen we u om de juiste en herkenbare stijl te creëren. Na de gedane keuzes zorgen wij voor de beste projectmanagement met duidelijke deadlines, budgetverantwoording en sturen wij de verschillende teams aan om uw nieuwe kantoor te realiseren..

Navigation

Home

Latest Posts

Tegels - Voor Uw Wanden En Vloeren

Published Jan 31, 23
7 min read

Kantoorinrichting Op Maat

Published Jan 28, 23
8 min read

Kantoorinrichting - Design & Build

Published Jan 23, 23
8 min read